Blijf nog even klant en profiteer van extra voordeel.

WE WENSEN U GOEDE ZAKEN

10 jaar geleden droomden we ervan om als eerste telecomprovider een sms naar een astronaut op de maan te sturen. En sinds die allereerste dag zijn we nooit gestopt om onze dromen te verwezenlijken: Message To The Moon (MTTM) wil grenzen verleggen in de telecom. Inmiddels bestaan we alweer tien jaar en verzorgen we telefonie en internet voor zo’n 10.000 bedrijven in Nederland.

WIE JARIG IS TRAKTEERT

Zonder onze trouwe klanten is er geen MTTM. Daarom vieren we ons 10-jarig bestaan vooral samen met u. En wie jarig is trakteert. Daarom hebben we voor alle klanten een mooi cadeau. Blijf nog even klant, vul de onderstaande antwoordkaart in en kies een van de cadeaus waar u blij van wordt. Dan sturen wij het u zo snel mogelijk toe. Wat ons betreft blijven we ook de komende 10 jaar ons uiterste best doen om met ons zakelijk internet en (mobiele) telefonie ook úw dromen te realiseren.

Wij wensen u goede zaken en veel plezier met uw cadeau! 

MESSAGE TO THE MOON, AL 10 JAAR LANG:

  • BESPAREN OP TELEFONIE EN INTERNIET
  • SERVICE EN CONTACT VOOR AL UW VRAGEN
  • BELLEN MET DE MEEST BETROUWBARE KPN TECHNOLOGIEDEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR:

 

        ANWB

 

 
DE MERKEN VAN MTTM GROUP

 

              

Profiteer nu

JA. Ik verleng mijn contract na mijn einddatum met MTTM.nl en betaal €15,- voor onbeperkt internetten met maximale snelheid, €15,- per lijn en €15,- per lijn onbeperkt bellen. Ik ontvang een fles champagne (of een ander cadeau naar keuze) en kies voor: